APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 17 – 23 iulie 2021 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Aleea Castanilor, Drumul Oltului, Pictor Tătărașcu și Apusului intersecție cu Eftimeștilor.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Aleea Castanilor, Drumul Oltului, Aleea Panseluțelor, Nicolae Bălcescu, Mihai Eminescu, Regina Maria și Apusului intersecție cu Eftimeștilor.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor și Goranu.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervoarelor Fețeni, Popa Șapcă și Petrișor;
  • s-au continuat lucrările de extindere rețea de canalizare și racorduri pe strada Schitul Troianu;
  • s-au executat lucrări de montare a electrovanelor Dn 150 și Dn 200 pe rețeaua de alimentare cu apă potabilă a rezervorului Fețeni;
  • s-a înlocuit robinet general Ø 1 ½’ pe strada Nicolae Titulescu;
  • s-au decopertat cămine de canalizare menajeră pe strada Zăvoieni;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Aleea Panseluțelor – blocul C32, strada Castanilor, Aleea Narciselor – blocul C28, strada Cerna – blocul 27, strada Zăvoieni, Aleea Bradului – blocul C1, strada Digului, strada Luceafărului – blocul A18, strada Dacia, strada Râureni, strada Kalamata, strada Matei Basarab – blocul 118, strada Republicii – blocul N29, strada Nicolae Titulescu, strada Henri Coandă – blocurile N4 și N9, strada Ferdinand, strada Pandurilor – blocul A8/1, strada Straubing nr. 20, strada General Magheru – blocurile D și S1, strada Calea lui Traian – blocul D1, strada Știrbei Vodă nr.34, Aleea Stejarului – blocul C16, bulevardul Dem Rădulescu și bulevardul Tineretului – blocul A54.

4 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 4 apometre, dintre care un apometru verificat și înlocuit și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 17 avize de amplasament și 5 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Informare de presă – Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în municipiul Râmnicu Vâlcea în perioada 17 – 23 iulie 2021