Update: furnizarea apei potabile a fost reluată la ora 19:00 18.08.2022

Ca urmare a unei avarii majore la legătură dintre rețeaua de apă potabilă PE Dn 110 cu rețeaua principală de apă potabilă PE Dn 315, din comuna Păușești Măglași – strada Satul Nou intersecție cu strada Principală, vă comunicăm:

„Începând cu data de 18.08.2022, ora 1030 – până la finalizarea lucrărilor de remediere, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași – de la Mănăstirea Sărăcinești până la limita cu comuna Vlădești (ambele sensuri de mers).

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.”

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ LA CONSUMATORII EXISTENȚI ÎN COMUNA PĂUȘESTI MĂGLAȘI