APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 11 – 17 septembrie 2021 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Rapsodiei, Știrbei Vodă și Tudor Vladimirescu.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Buda și Salciei.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor și Goranu.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervorului Petrișor;
  • s-a refăcut tronson rețea de canalizare pe străzile Lucian Blaga și Petrișor;
  • s-au refăcut guri de scurgere pe străzile Aurelian Sacerdoțeanu și Gabriel Stoianovici;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Kalamata, strada Calea lui Traian – blocul 7 și Spitalul Județean de Urgență, strada Petrișor – blocul P4, strada Depozitelor, strada Tineretului – blocul B5, strada Mihai Eminescu – blocul C13, strada Luceafărului – blocul A1, strada Dobrogeanu Gherea – blocurile S24 și S26, strada General Magheru , strada Matache Temelie – blocul 82, strada Lucian Blaga – blocurile A31 și A31/1, strada Rapsodiei – blocurile B1/1 și D10, strada Știrbei Vodă, strada Spaliul Independenței – blocurile 7-12, strada Viilor și bulevardul Tineretului – blocurile B2 și B5.

4 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 4 apometre, dintre care 2 apometre verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 16 avize de amplasament și 2 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Informare de presă – Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în municipiul Râmnicu Vâlcea în perioada 11 – 17 septembrie 2021
WordPress Image Lightbox